Franciză
Crazy Donut coffee & more...

De ce am ales dezvoltare prin sistem franciză?

Crazy Donut a devenit posibil prin cadrul sistemului mult cunoscut de franciză datorită cererilor primite din partea tinerilor incă din prima saptămână de funcționare.

De ce ți s-ar potrivi CRAZY DONUT?

Deși nu am inventat roata la căruță, suntem mândri de faptul că am creat un concept în care calitatea este primordială. Am preluat conceptul de gogoși cu gaură, adică DONUTS 🙂 și l-am dus la un nivel diferit față de ceea ce exista pe piața din România. Am pus la punct o rețetă proprie care NU conține aditivi alimentari sau alte E-uri ce măresc timpul de valabilitate, sau fac gogoșile mai pufoase. Fiecare gogoașă este făcută artizanal, fiind glazurată cu ciocolată adevărată de foarte bună calitate, GlutenFree, cu conținut de unt natural de cacao și fără grăsimi vegetale hidrogenate.
Lucrăm cu producători de ciocolată de TOP din Europa, printre ei numărându-se și numarul 1 de pe bătrânul continent.

Ce te va diferența ca francizat?

# Prospețime garantată – gogoșile fiind preparate zilnic;

# Calitatea incontestabilă a ciocolatei (NU folosim surogat de ciocolată sau ceea ce denumim ”ciocolată artificială„);

# Numele fiecărei gogoși. Printre staruri se numără Don Corleone, Kinky Stuff, Pink Pricess, White Chick, Bloody Mary, Black Widow sau Mister O. Ei/Ele ne ajută în fiecare zi să ne scriem sau să ne spunem povestea;

# Ambalajele produselor – gogoșile pot fi cumpărate în cutii unice care pot fi personalizate cu mesaje în funcție de eveniment sau de imaginația clientului;

# Nu folosim produse congelate;

# Să nu uitam de cafeaua proaspăt măcinată; fiecare sortiment de cafea este de fiecare dată preparat din boabe proaspăt râșnite.

Ce trebuie să faci tu?

În primul rând trebuie să fim compatibili :), mai exact, la fel de #crazy și energici precum suntem și noi. Cum stabilim acest lucru? Contacteaza-ne!

Ai trecut de primul pas?! Felicitări… mai departe trebuie să fii hotarât, să te decizi asupra tipului de locație pe care ți-l dorești, având posibilitatea să alegi între DONUT SHOP, CAFENEA sau locație de tip FAST FOOD (Food Court-uri din centre comerciale).

Acum că totul este stabilit, hai să ne apucăm de treabă!

Ce îți oferim?

În urma cererilor voastre, noi am conceput un sistem de calitate, testat, prin care ne propunem să oferim suport tinerilor antreprenori din România printr-un program personalizat în funcție de nevoi.

Beneficii franciză - CRAZY DONUT

# O idee de afacere 100% funcțională și profitabilă;
# Know-how, training, rețete și suport necondiționat pe întreaga perioadă;
# Avantajul de a achiziționa utilajele necesare prin intermediul unui program de plați în rate negociat pentru viitorii francizori;
# Discounturi negociate cu toți furnizorii la nivel de grup;
# Suport la deschidere, oferind avantajul de a porni afacerea cu angajați cu experiența in domeniu pentru un start de succes;
# Suport marketing.

 

Detalii și suport la numărul de telefon 0742302431.

Îndrăznește să îndrăznești !

Mari și Bogdan