Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. CRAZY DONUT SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relaţia dintre părţi este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerţul electronic

CRAZY DONUT SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.crazy-donut.com şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului https://www.crazy-donut.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea CRAZY DONUT SRL şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul CRAZY DONUT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul https://www.crazy-donut.com este deţinut de către CRAZY DONUT SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului său a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.crazy-donut.com sunt produse şi comercializare de CRAZY DONUT SRL. Preţurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificaţi preţul final de vânzare înainte de a achiziţiona un produs.